08.12.2021

Bílí Tygři vyzvou Mountfield. Nenechte si ujít třaskavý duel na O2 TV Sport

Bílí Tygři Liberec / Marek Sekáč

Redakce O2 TV Sport

Předehrávku 31. kola hokejové extraligy mezi Libercem a Hradcem Králové vysílá O2 TV Sport. Předzápasové studio startuje v 17.30 hodin.

Středa 8. prosince 2021: Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK

Bílí Tygři výhrou v prodloužení nad Ostravany zabodovali po dvou nezdarech. Ambiciózní mužstvo má však stále hodně výkyvů, i proto je až na 12. místě patnáctičlenné tabulky.

„Potřebujeme jít do všeho na sto procent - do každé situace, do každého souboje, do každého odraženého kotouče,“ prohlásil pro www.hcbilitygri.cz liberecký brankář Petr Kváča.

Východočeši dál prohání lídra z Třince, aktuálně na Oceláře ztrácejí tři body. „Jsou zápasy, kdy taháme za kratší konec, celé mužstvo to vidí, že to moc nejde, ale nakonec se i tak vyhraje, což je důležité, protože je to samozřejmě hlavně o bodech. Potřebujeme však vydržet pracovat celý zápas a držet se toho, čeho se držet máme,“ nechal se slyšet útočník Petr Koukal pro www.mountfieldhk.cz.

„I když se Liberci letos daří o něco míň, z dlouhodobého hlediska je to špičkový tým, který to potvrzuje řadu let a několikrát útočil na – a také získal – Prezidentský pohár. Tu kvalitu určitě pořád mají,“ doplnil Koukal.

„V předzápasovém studiu se u Liberce zaměříme na zatím nepříliš vysokou úspěšnost přesilových her, s expertem Jakubem Koreisem rozebereme obranu Hradce Králové, jehož zadáci jsou v tomto ročníku velmi produktivní,“ pozval diváky ke sledování moderátor utkání Jan Velart.

Začátek studia: 17.30 hodin. Moderátor: Jan Velart. Expert: Jakub Koreis. Komentátoři: Libor Basík a Tomáš Zetek. Reportérka: Tereza Kubíčková.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME