17.11.2021

Funguje mezi námi chemie, libují si Krejčíková se Siniakovou

WTA Finals

Redakce O2 TV Sport

Deblistky Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou mají šanci ještě vylepšit už tak skvělou tenisovou sezonu.

Vítězky olympijského turnaje v Tokiu a grandslamového Roland Garros dělí jedna výhra od titulu na Turnaji mistryň. Ve finále v mexické Guadalajaře se turnajové jedničky střetnou s wimbledonskými šampionkami Sie Šu-wej z Tchaj-wanu a Elise Mertens z Belgie, které porazily ve skupině.

„Věříme, že to bude náš den a získáme trofej,“ řekla Barbora Krejčíková s myšlenkami na deblový Pohár Martiny Navrátilové.

„Určitě byl cíl dostat se tady co nejdál a získat titul, takže jsem moc ráda, že jsme ve finále. Necháme tam všechno, aby se nám to povedlo,“ řekla Kateřina Siniaková.

Krejčíková a Siniaková už na Masters hrály o titul před třemi lety. I tehdy v Singapury byly nejvýše nasazeným párem, ale ve finále podlehly ve dvou setech maďarsko-francouzskému páru Tímea Babos, Kristina Mladenović. „V každém setu rozhodl jeden brejk. Holky hrály dobře a prostě nás přehrály. O kousíček nám to uteklo,“ vzpomínala Krejčíková.

Siniaková a Krejčíková si letos zahrají čtvrté velké finále. Vyhrály olympiádu a v Paříži a na úvod roku prohrály ve finále Australian Open. „To je slibné,“ podotkla s úsměvem Siniaková a směrem k souboji se Sie Šu-wej a Mertensovou doplnila: „Půjdeme do toho s tím, že titul chceme vyhrát. Ale určitě to bude hrozně těžký zápas, prostě se budeme snažit tam nechat všechno.“

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME