22.01.2023

Lukáš Haraslín navlékl kameru a skóroval

AC Sparta Praha

Redakce O2 TV Sport

Vpravdě neskutečnou premiéru prožila BODY CAM během sobotního přípravného utkání Sparty s Norimberkem. Sparťanský záložník Lukáš Haraslín tak odehrál zápas s kamerou na své hrudi a fanouškům připravil několik zajímavých záběrů přímo z centra dění na ploše, a to včetně své vstřelené branky v osmé minutě.

„Těší mě, že jsem vstřelil gól. Ani jsem nevnímal, že jsem hrál s kamerou na hrudi, ale cítil jsem ji. Hrál jsem s asi dvěma kilogramy více, ale těší mě, že jsme v těžkých podmínkách ukázali dobrý fotbal a že jsme vyhráli,“ pousmál se Lukáš Haraslín v rozhovoru s Denisou Doležalovou po skončení utkání.

Právě on byl nakonec střelcem vítězné branky utkání, v němž Sparta porazila Norimberk 3:1 „Nemyslel jsem moc na to, že s kamerou musím dát gól. Padlo to tam ale, snad to byl i pěkný záběr… Já jsem hlavně rád za vítězství a že jsme se dobře naladili na jarní část FORTUNA:LIGY,“ poznamenal.

Sparťané se na Letné představili po soustředění v Marbelle. Slunné španělské počasí vystřídala středoevropská zima a sněhové vločky. „Přechod byl náročný, tam dvacet stupňů a sluníčko, teď jsme přijeli sem a chumelí. Bylo to těžší, podmínky ale budou ještě měsíc podobné, takže se musíme připravit. Kdo se nachystá lépe, bude úspěšný,“ řekl Lukáš Haraslín.

„Měli jsme v přípravě silné a kvalitní soupeře, kteří hráli i Ligu mistrů. Prověřili nás po fyzické, psychické i taktické stránce. Byli jsme jim vyrovnaným, místy i lepším soupeřem, jsme tedy dobře nachystáni na jaro,“ dodal střelec druhé sparťanské branky.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME