04.08.2022

O2 TV posiluje fotbalový obsah. Kanály Premier Sport zařazují Bundesligu, Serii A i La Ligu. Rozšíření se dočká také Liga mistrů

O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport

Diváci O2 TV budou moci od nadcházející sezony sledovat ještě více obsahu z prestižních fotbalových soutěží. V programu stanic Premier Sport 1 a Premier Sport 2 se nově objeví německá Bundesliga, španělská La Liga nebo italská Serie A. Fanoušci se dočkají dalších přenosů i z Ligy mistrů UEFA. Tyto novinky tak doplní aktuální bohatou nabídku kanálů Premier Sport, která zahrnuje například turnaje UFC, populární NFL, basketbalovou Euroligu či baseballovou MLB. Stanice O2 TV Sport rovněž získala exkluzivní práva na dvojzápas pražské Slavie s Panathinaikosem ve 3. předkole Evropské konferenční ligy UEFA a také na odvetu Viktorie Plzeň ve 3. předkole Ligy mistrů UEFA.

Prestižní evropské fotbalové ligy se v O2 TV dočkají významného rozšíření. Vedle stanic Nova Sport 3 a Nova Sport 4 nabídnou přímé přenosy z Bundesligy, Serie A, La Ligy také kanály Premier Sport 1 a Premier Sport 2. Větší porce utkání čeká i na příznivce Ligy mistrů UEFA. Na produkci nového obsahu se bude podílet rovněž zkušený tým komentátorů a moderátorů stanice O2 TV Sport.

„Chtěli jsme potěšit diváky, kteří si přáli více duelů z nejslavnějších fotbalových soutěží. V každém kole najdeme řadu kvalitních zápasů, které fanoušci dosud nemohli sledovat. Teď se to změní, na zákazníky O2 TV čekají minimálně další dvě stovky přímých přenosů, které vhodně doplní hokejovou extraligu, tenisový okruh WTA, to nejlepší z bojových sportů nebo kompletní FORTUNA:LIGU, jež bude v dalších sezonách výhradně na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal,“ uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.

Kromě nových fotbalových lig pokračují na stanicích Premier Sport 1 a Premier Sport 2 i další atraktivní soutěže. Například turnaje nejprestižnější MMA organizace světa UFC, populární NFL, basketbalová Euroliga či baseballová MLB. Z fotbalového obsahu nechybí druhá nejvyšší anglická soutěž (Sky Bet Championship) nebo skotská nejvyšší liga (Scottish Premiership).

Na rozšíření obsahu stanic Premier Sport 1 a Premier Sport 2 se společnost O2 dohodla s TV Nova, která daná sportovní práva získala od společnosti Saran Media Group.

Vedle těchto novinek se stanici O2 TV Sport podařilo zakoupit vysílací práva na 3. předkolo Evropské konferenční ligy, ve kterém poměří síly Slavia Praha a řecký Panathinaikos (první zápas dnes od 19.00 hodin, druhý zápas ve čtvrtek 11. srpna od 19.00 hodin), a také na odvetu 3. předkola Ligy mistrů UEFA, kde o postup zabojuje Viktorie Plzeň proti Šeriffu Tiraspol (úterý 9. srpna od 19.00 hodin).

Aktuální situace ohledně Premier League: S Canal+ Sport, který je nově držitelem práv na anglickou Premier League, nadále intenzivně jednáme o zařazení do O2 TV. Jednat budeme i po startu soutěže, která začíná v pátek 5. 8. 2022. Diváci tedy první zápasy z Premier League v O2 TV neuvidí, ale můžeme slíbit, že jednání pokračují a dále se snažíme najít se zástupci CANAL+ Sport shodu.

O2 TV Zlatá na měsíc zdarma nebo akční Sport Plus

Televize O2 TV si navíc připravila speciální fanouškovskou nabídku, jež přinese službu O2 TV Zlatá na měsíc zdarma nebo akční předplacený tarif Sport Plus.

„V rámci letní kampaně O2 TV dostane každý k nově zakoupenému O2 TV Boxu službu O2 TV Zlatá na měsíc zdarma. Díky této akci si tak zájemci mohou svůj set-top box a radost z něj užít naplno a prozkoumat vše, co O2 TV umí. Pro fanoušky jsme dále připravili výhodnější nabídku předplaceného tarifu Sport Plus, na kterém najdou nejlepší sportovní obsah včetně exkluzivní FORTUNA:LIGY, Ligy mistrů UEFA či hokejové extraligy. Při aktivaci do konce srpna ušetří divák za 12 měsíců přes 700 korun,“ sdělila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

Stanice Premier Sport 1 i Premier Sport 2 jsou součástí tarifů O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá, O2 TV Business i předplaceného tarifu Sport Plus, který na osmi HD kanálech (O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, ČT sport, Premier Sport 1, Premier Sport 2, Nova Sport 3, Nova Sport 4) nabízí všechny oblíbené sporty na jednom místě. Tarif Sport Plus na 12 měsíců může každý získat za akčních 239 korun měsíčně. Vedle sportu nabízí O2 TV stovky kanálů, možnost přehrávání až sedm dní zpětně, nahrávání pořadů, filmů a seriálů, třídění podle žánrů, tisíce filmů v O2 Videotéce nebo využití multidimenze u sportovních přenosů.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME