07.02.2023

O2 TV Sport nabídne zápas legend 25 let od Zlatého Nagana

Zápas legend

Redakce O2 TV Sport

Neuvěřitelné čtvrtstoletí již uplynulo od legendárního úspěchu českých hokejistů na olympijských hrách v Naganu. V pátek 10. února 2023 si v O2 areně zahrají hokejové legendy České a Slovenské republiky. Fanoušci si mohou připomenout toto neskutečné vítězství české reprezentace, které se zapsalo navždy do historie naší země!

Na ledovou plochu areny přijaly pozvání největší hvězdy českého i slovenského hokeje. V čele uvidíte zlaté naganské borce – Jaromíra Jágra, Jiřího Šlégra, Martina Ručinského, Martina Procházku, Jaroslava Špačka nebo Martina Straku, Roberta Reichela.

Týmy doplní i hokejoví velikáni, kteří reprezentovali své země jak na mistrovství světa a olympijských hrách, tak i své týmy doma a v zámoří – jmenovitě Patrik Eliáš, Jaroslav Hlinka, Lukáš Krajíček, Jakub Nakládal, Libor Procházka, Petr Nedvěd, Ľubomír Višňovský, Miroslav Šatan, Marián Gáborík, Marián Hossa, Richard Zedník, Richard Lintner a Ondřej Pavelec.

Únorový zápas legend navazuje na první zápas česko-slovenských týmů, který se uskutečnil 4. září 2022 na zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě v rámci akce Legendy jsou zpátky. Vítězství 5:4 si tehdy odnesl český tým. Odnese si ho i z O2 areny?

Zápas legend nabídne O2 TV Sport v přímém přenosu, jenž začne v 18.15 hodin.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME