30.05.2023

O2 TV Sport odvysílá finálová utkání McDonald’s Cupu

McDonald’s Cup

Redakce O2 TV Sport

Největší školní fotbalový turnaj v Česku čeká konečné rozuzlení a souboj o vítězství. Finálová klání jeho 24. ročníku hostí stadion v Uherském Hradišti a O2 TV Sport nabídne vyvrcholení finálových bojů v přímém přenosu.

Každoročně se do turnaje zapojí desítky tisíc dětí z více než 2300 školních týmů po celé republice. Z úterních soubojů vzejdou vítězové jednotlivých kategorií.

Slavnostní nástup, prezentaci týmů, oběd i nelítostné skupinové a čtvrtfinálové boje. To vše zvládli účastníci finále McDonald’s Cupu v pondělí 29. května během prvního dne Svátku fotbalu v Uherském Hradišti. K vidění bylo několik skvělých týmových, ale i individuálních výkonů, penaltové drama a především pořádná nálož radosti z fotbalu!

Odpolední finále doprovodí svým slovem komentátoři O2 TV Sport Tomáš Radotínský a Denisa Doležalová. Ze semifinalistů postoupí ti nejlepší do finále, které budete moci zhlédnout v přímém přenosu.

Semifinalisté kategorie „A“:

Semifinalisté kategorie „B“:

Do bojů o ten nejcennější kov se v úterý připojí také ty nejlepší týmy z republiky v kategorii „M“, takže se opravdu můžete těšit na den plný fotbalu!

Program finále McDonald’s Cupu na O2 TV Sport

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME