29.09.2022

Potvrdí Plzeň pod novými trenéry vzestup v Liberci?

HC Škoda Plzeň / Milan Podpera

Redakce O2 TV Sport

Tři předehrávky 6. kola má ve čtvrtek na programu hokejová Tipsport extraliga. O2 TV Sport nabídne v přímém přenosu duel Bílých Tygrů s plzeňskou Škodou. Předzápasové studio začíná v 17.30 hodin.

Liberec v pěti dosud odehraných zápasech pokaždé bojoval o druhý bod po remíze v základní hrací době. „Radši bychom ale nějaký rekord se třemi body,“ řekl útočník Adam Najman.

Bílí Tygři doplácejí na to, že se málo prosazují v útoku, což se pokusí zlomit proti Plzni. Za poslední dvě utkání vstřelili celkem jen tři branky. „Myslím si, že se do šancí dostáváme. Bohužel nedotlačíme puk do branky,“ konstatoval Najman.

Indiáni se po čtyřech zápasech bez bodu zvedli a v západočeském derby porazili Karlovy Vary 6:3. Věří, že od prvního zisku se odrazí k celkově lepším výsledkům. „Myslím si, že naše práce je vidět, i když je stále na čem pracovat. Myslím si, že jsme hru zjednodušili. Už tam není chaos, přijde mi, že víme, jak napadat nebo jak hru zatáhnout,“ řekl útočník Petr Kodýtek.

„Musíme jít zápas od zápasu, soustředit se vždy na ten jeden duel. Stále se musíme postupně zvedat, nezbývá nám ani nic jiného. V Liberci nás nečeká nic jednoduchého, musíme to ale brát jako výzvu, soustředit se sami na sebe a hrát to, co chceme,“ dodal.

„S expertem Jiřím Tlustým se zaměříme na starty do sezony obou týmů. Z Liberce vypíchneme obránce Balinskise, u Plzně rozebereme poměrně nečekanou trenérskou výměnu,“ prohlásil moderátor utkání Jan Velart s tím, že reportér utkání Jan Hrabal před zápasem vyzpovídá Ondřeje Vitáska a Petra Kodýtka.

Začátek studia: 17.30 hodin. Moderátor: Jan Velart. Expert: Jiří Tlustý. Komentátoři: Libor Basík a Tomáš Zetek. Reportér: Jan Hrabal.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME