07.09.2022

Uspěje Liverpool pod Vesuvem?

SSC Neapol

Redakce O2 TV Sport

Zajímavý souboj nabídne středeční program Ligy mistrů. Na Premier Sport 2 budete moci zhlédnout duel Neapole s Liverpoolem. Předzápasové studio začíná v 20.20 hodin a moderátor Libor Bouček v něm přivítá Romana Bednáře a Miroslava Jirkala.

Středa 7. září 2022: SSC Neapol – FC Liverpool

Neapol vyzve hned v úvodu favorita skupiny A, proti Liverpoolu ale může jít zdravě sebevědomě naladěna: v historii vzájemných utkání jej totiž dvakrát porazila a jednou remizovala.

V týmu Partenopei na sebe upozorňuje Chviča Kvaracchelija. Mladý talent figuruje na soupisce Partenopei jen pár týdnů, ale všechny příznivce Neapole si už dávno získal. Svými výkony táhne mužstvo vstříc lepším zítřkům.

Jedenadvacetiletý Gruzínec dal v pěti soutěžních utkáních čtyři branky a poklonu mu složil i Gianfranco Zola. Někdejší útočník Neapole na jeho adresu uvedl: „Jeho nákup považuji za naprosto skvělou volbu. Viděl jsem zatím jen pár zápasů, ale okamžitě si mě získal. Má skvělou střelu, je to dynamický hráč a nikdy dopředu nevíte, co udělá. Je hodně nevyzpytatelný a to se mi na něm líbí. Soupeři to s ním budou mít těžké. Myslím, že mu sedne i tak velké pódium, jaké nabízí Liga mistrů.“

Kvaracchelija se na střeleckou listinu zapsal i v minulém kole Serie A, když Neapol díky jeho trefě porazila Lazio Řím. Po dvou ligových remízách tak Neapol znovu vyhrála a v tabulce je díky lepšímu skóree druhá za Atalantou Bergamo.

Liverpoolu to v této sezoně na stadionech soupeřů moc nejde. Zatímco doma v posledních dvou zápasech vyhrál 9:0 a 2:1, venku se může „pochlubit“ bilancí dvou remíz a jedné prohry. V minulém kole remizoval na stadion Evertonu bez branek. Zlepší venkovní nezdary na Maradonově stadionu?

Předzápasový program na Premier Sport 2 se ale nejprve bude věnovat vstupu plzeňské Viktorie do Ligy mistrů, kterou čeká slavná Barcelona na Camp Nou. „Spolu s týmem je i náš reportér Vladimír Grebennikov, přímo ze Španělska nám přinese aktuální informace,“ prohlásil Libor Bouček, moderátor studia.

„S experty Romanem Bednářem a Miroslavem Jirkalem zhodnotíme tržní hodnotu týmu Neapole, podíváme se na marodku Liverpoolu,“ dodal s tím, že po skončení utkání a jeho rozboru budou následovat sestřihy ostatních zápasů středečního programu.

Začátek studia: 20.20 hodin. Moderátor: Libor Bouček. Hosté: Roman Bednář a Miroslav Jirkal. Komentátoři: Tomáš Radotínský a Aleš Svoboda.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME