27.11.2023

Natřískaná O2 arena vyhlíží souboj Sparta–Litvínov

HC Sparta Praha

Redakce O2 TV Sport

Tento souboj bude mít grády! Pražská Sparta přivítá Litvínov a vypadá to, že by tento duel mohly sledovat vyprodané tribuny největší české haly. Předzápasový program, kterým provede moderátor Jan Homolka, začíná v 18.00 hodin.

Druhý se čtvrtým s tím, že mezi oběma protivníky zeje čtyřbodový rozdíl. Sparta má za sebou úspěšný trip po venkovních kluzištích. Ze tří moravských soubojů a utkání v Liberci si odvezla tři výhry a deset bodů.

„Slyšeli jsme, že by proti Litvínovu mělo být vyprodáno, takže určitě bude skvělá atmosféra. Čeká nás vypjatý zápas. Vzhledem k tomu, že jsou pod náma, bude to takový souboj o druhého fleka,“ uvedl pro www.hcsparta.cz obránce Ondřej Mikliš.

První vzájemné utkání ovládl Litvínov 4:2, tehdy byl na vítězné vlně, ale nyní Verva výsledkově strádá. Ve třech z posledních pěti utkání nevstřelili branku, v neděli Motoru v Českých Budějovicích 0:1.

„Bylo to hodně těžké utkání, určitě bych vyzdvihnul oba dva gólmany. Zajda tam několikrát chytil prázdnou branku a držel nás. Věděli jsme, že kdo dá první gól, tak zápas urve na svoji stranu,“ řekl po utkání litvínovský obránce Marek Baránek pro web klubu.

„S expertem Václavem Nedorostem se pobavíme ze Sparty o Romanu Horákovi, u Vervy se zaměříme na Nicolase Hlavu, jehož vyzpovídá reportér Jakub Koreis,“ poznamenal moderátor Jan Homolka. Druhým zpovídaným bude sparťanský kapitán Michal Řepík.

Úterní program Tipsport extraligy

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME