26.02.2024

Sparta v O2 areně hostí Mountfield

HC Sparta Praha

Redakce O2 TV Sport

Tipsport extraliga pokračuje v plném tempu, úterní 50. kolo nabídne řadu zajímavých duelů. O2 TV Sport na svém hlavním kanálu nabídne souboj Sparty s Hradcem Králové. Předzápasový program odstartuje moderátor Jan Homolka v 17.45 hodin.

Sparta bodovala osmkrát za sebou a z toho sedmkrát vyhrála. „Sezona proběhla bez větších výpadků, což je fajn. Chceme se i tak zlepšovat a připravit se pořádně na play off. Zbývají nám ještě tři zápasy do konce základní části a budeme se snažit být lepší a lepší,“ uvedl útočník Sparty Vladimír Sobotka po vysoké výhře 8:3 v Litvínově.

Pražané, kteří vyhráli pět z minulých šesti vzájemných utkání, doma po sérii čtyř výher naposledy 18. února podlehli Kometě Brno 4:5 po samostatných nájezdech.

Hradec Králové prohrál tři z posledních čtyř odehraných zápasů. V neděli sice v retro dresech ze sezony 1993/1994 vedl nad Olomoucí, nakonec Hanákům podlehl 2:4.

„Chtěli jsme hrát exhibici, rozdávat radost a předvádět krásné akce. Bohužel jsme se nedrželi principů naší hry, kde je základem pracovitost a soudržnost týmu a urputnost v osobních soubojích. V tom nás Olomouc předčila a zaslouženě vyhrála,“ prohlásil po utkání trenér Tomáš Martinec. Mountfield venku bodoval třikrát za sebou a z toho dvakrát vyhrál.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME